Categories
Filters
Hoes
Prijs 32,50
Handmade
Deze hoes van Ilmaha kun je om je voedingskussen heen doen en zo in een handomdraai omtoveren tot een babynestje voor je kindje waar hij even een after dinner dutje in kan doen of een beetje in kan spelen. Ze passen er in tussen de 0-6 maanden. Wel een oogje op ze houden want ze zitten niet vast. Je hebt ze in een grote verscheidenheid aan kleuren en prints. Gemaakt van 80 % katoen en 20 % polyester (Oeko-tex).
Hoes voedingskussen
Prijs v.a. 15
Handmade
Bij SONkussen koop je een handgemaakte hoes voor je voedingskussen. Omdat ze handgemaakt worden kun je aangeven welke maat je nodig hebt (bijvoorbeeld HEMA maat). Ze verkopen zelf ook een fijn voedingskussen voor 30,-. Er zijn een hele hoop leuke prints en structuren om uit te kiezen bij de stoffen. Zo kun je hem helemaal zo maken als je zelf voor ogen hebt.
Voedingskussen
Prijs 35
Basic
Dit basic voedingskussen doet zijn werk goed. Je kunt hem al tijdens je zwangerschap gebruiken om je te ondersteunen bij het slapen, daarna bij het voeden en je kunt er ook door middel van een hoes een babynestje van maken waar je kindje heerlijk in kan dutten. Dit voedingskussen is betaalbaar en doet wat het moet doen. Je ondersteunen tijdens zwangerschap en na de geboorte van je baby.
Voedingskussen
Prijs 80
Katoen
Dit voedingskussen van Nanami is multifunctioneel en oogstrelend. Je kan het gebruiken tijdens je zwangerschap om je buik te ondersteunen, bij het voeden, maar ook bij elkaar binden om een nestje te bouwen voor je kindje. Het is bovendien zo mooi dat het ook daarna ook zeker niet hoeft te worden verbannen naar een doos op zolder. De hoes kan makkelijk verwijderd worden om te worden gewassen.