Categories
Filters
Nachtlampje
Prijs v.a. 25
Naamlamp
Deze handgemaakte naamlampjes zijn perfecte nachtlampjes voor op de kinderkamer. Ze zijn uniek en bijzonder want ze worden door Titoe Kids exclusief gemaakt voor je kleintje. De lampjes zijn klein en voorzien van zacht en warm licht. Leuk voor grotere broertjes of zusjes die op deze manier de naam van de kleinste telg in het gezin kan oefenen. Voor een bestelling stuur je een privébericht via Instagram.
Nachtlampje
Prijs 35
Konijn
Van dit lieve nachtlamp konijntje van Liewood word je toch blij? Zet hem op de kamer van je kleintje om een fijne sfeer te creeeren en gebruik dit nachtlampje voor zacht licht tijdens nachtvoedingen. Je laad ze gemakkelijk op met een stekker. Dus ook nog draadloos mee te slepen naar de plek waar je op dat moment een zacht lichtje nodig hebt. Ook verkrijgbaar in een panda.
Maanlampje
Prijs v.a. 20
Nachtlamp
Dit lieve maanlampje van Boda Essentials is een prachtige toevoeging voor de kinderkamer. Met dit zachte warme lichtje in de vorm van een maantje komt je kleintje direct terecht in dromerige sferen. En omdat dit maantje zacht en warm licht geeft is het een perfect nachtlampje. Handig voor nachtelijke voedingen. En niet te vergeten: het lampje geeft een fijne sfeer aan de kinderkamer en is een echte toevoeging aan de muur.
Leeuwtje
Prijs v.a. 40
Raffia
Dit lieve leeuwtje geeft de babykamer een jungle feel en gelijktijdig een bohemian vibe. Het gezichtje is gehaakt en de manen zijn gemaakt van natuurlijk raffia. Staat echt op elke babykamer mooi. Verkrijgbaar in verschillende formaten en ook eventueel met led lichtjes te bestellen zodat je dit leeuwtje meteen omtovert in een nachtlampje.
Zoutlampje
Prijs v.a. 11
Nachtlamp
Zoutlampjes zijn in meerdere opzichten een fijne aankoop. Het is van nature een zuiverend product en is ideaal om te gebruiken als nachtlampje voor nachtelijke voedingen vanwege het zachte licht dat het geeft. Je kan ze kopen op batterijen waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn naar waar je met je baby gaat zitten. Maar ook met een snoertje voor als je een vast plekje hebt in een bed of op een stoel. En het staat ook gewoon gezellig, zo’n zoutlampje.