Categories
Filters
Babyfles
Prijs v.a. 17
Herbruikbaar
Het woord Hegen komt van het Duitse woord “koesteren”. Dit merk koestert de wereld door een duurzaam product te ontwerpen. In plaats van elk half jaar een nieuwe babyfles aanschaffen kun je deze flesjes eindeloos hergebruiken. Door de diverse opzetstukken tover je ze zo om. Zo kun je met slechts één flesje kolven, bewaren én voeden. Zo converteert de soft square vierkante fles door middel van een simpel afsluitdeksel naar een moedermelk opslagbakje, en door een kolfopzetstuk naar een hand- of elektrische kolf. Wanneer je kindje ouder is, kun je met verschillende accessoires de fles converteren tot drinkfles of snackbakje. De vierkante vorm van de fles is niet zomaar gekozen, deze maakt het comfortabeler voor baby’s om de fles vast te pakken en gemakkelijker te stapelen en op te slaan in de koelkast, keukenlades of luiertassen. Handig!
Babyfles
Prijs 18,50
100% siliconen
Dit Engelse merkje maakt zich hard voor meer simpele goed ontworpen producten. Deze babyfles heeft een brede hals, is gemaakt van 100% siliconen en bestaat uit slechts twee onderdelen. Door het materiaal en ontwerp voelt het voor je babytje alsof hij aan de borst drinkt. Het product wordt bovendien op een duurzame wijze gemaakt.
Babyfles
Prijs v.a. 15
Anti-kolliek
Het merk Suavinex maakt al flesjes sinds 1983. Wij zijn dol op dit ontwerp. Mooie cleane vormen en zachte kleuren. Deze babyfles is zo ontworpen dat hij de bellen uit de melk haalt om te zorgen dat je kindje zo min mogelijk krampjes krijgt. Het silicone anti-koliek zakje dat in de fles zit werkt hetzelfde als de borstklieren, het trekt samen wanneer je kindje begint te drinken. Doordat het vacuüm is zal je kleintje geen lucht doorslikken tijdens het drinken. Ook is er op gelet dat de vorm zo dicht mogelijk bij de vorm van de borst en tepel blijft waardoor deze ook goed te combineren is met het geven van borstvoeding.
Flessenborstel
Prijs 5
Plastic vrij
Zéker handig om een flessenborstel aan te schaffen die je alleen gebruikt voor het schoonschrobben van je babyflesjes. Je kan je wel voorstellen dat het niet zo fris is om daarvoor je gewone afwasborstel in te zetten. Deze flessenborstel is gemaakt van 100% plastic vrije materialen. Ook wel zo’n fijne gedachte!
Babyfles
Prijs v.a. 10
Anti-krampjes
Niet meteen moeders mooiste babyfles maar als je baby krampjes heeft zal de uitstraling van de fles je een worst wezen. Deze fles van dr Brown is vernoemd naar de arts die hem ontworpen heeft en heeft een gepatenteerd ventielsysteem om zoveel mogelijk lucht uit de melk te krijgen voor het in het mondje van je baby verdwijnt (reden: bellen zorgen voor krampjes en voedingsstoffen zouden hierdoor niet oxideren).
Babyfles
Prijs v.a. 25
Duurzaam
Deze babyfles van het Deense merk Hevea heeft wat ons betreft echt een hele leuk retro-feel. Hij is gemaakt van glas maar hij is ontzettend gebruiksvriendelijk, kan tegen een stootje, is hittebestendig, en makkelijk schoon te maken. De speentjes zijn van natuurlijk rubber (biologisch en afbreekbaar). De speelbal is handig voor je kindje om te oefenen met zelf drinken (en zo heb jij je handen vrij en dat is als ouder van onschatbare waarde).
Babyfles
Prijs v.a. 23
Mondgeblazen
Mooie babyfles met retro-feel van het Australische merk Quoddle gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Hij kan in de vaatwasser en in de magnetron en is schok- en hittebestendig. Hij is gemaakt van mondgeblazen glas & natuurlijk rubber. Ze verkopen ook een mooie rotan hoes voor om het glas. Super makkelijk schoon te maken zijn deze flessen.
Babyfles
Prijs v.a. 32
100% siliconen
De siliconen babyfles van Elhée is gemaakt van 100% medisch siliconen, anti-allergisch en vrij van chemische stoffen. De melk komt niet in aanraking met plastic en bovendien is de vorm geïnspireerd op, en even zacht als, de prachtige moederborst. Je kunt deze fles perfect in combinatie met borstvoeding gebruiken. Ook zit er een anti-koliek systeem in deze babyfles.