Categories
Filters
App
Prijs 5,50
Babyfoon app
Ideaal is deze babyfoon app als je op vakantie bent en je wil gaan eten in het restaurant. Niet iedereen voelt zich er even prettig bij maar als je je er aan durft over te geven geeft het je een hoop vrijheid. Je laat dan één telefoon bij de baby en met de andere ga je lekker dineren. Of als je onverwachts ergens op visite bent en de borrel wat uit de hand loopt is deze app ook heel handig. Kan ook de Wifi maar ook gewoon op je mobiele netwerk.
Babyfoon
Prijs 105
Zonder camera
Deze Avent SCD723/26-babyfoon van Philips hebben wij zelf in huis en kwam dit jaar ook als beste getest door de consumentenbond van de babyfoons zonder camera. Hij heeft goed bereik, lange batterij en veel extra functies (temperatuur, muziekje, lichtje, terugspreekfunctie). Gewoon een goede basic babyfoon. Al is het wel jammer dat je niet in het kamertje mee kan kijken, want tsja.. zelfs als je baby slaapt kijk je stiekem toch het liefst naar die heerlijk slapende kleine dumpling.
Babyfoon
Prijs v.a. 153
Camera
Deze babyfoon van Luvion is prachtig uitgevoerd met de details van hout waardoor het niet eens echt opvalt dat het een babyfoon is. En laat deze babyfoon ook nog eens onnoemmelijk veel functies bezitten waarvan de belangrijkste natuurlijk zijn dat je je baby kan horen en zien (ook als het donker is in de kamer). Deze babyfoon is dus ontzettend compleet en doet het gewoon heel erg goed.