Categories
Filters
Babymobiel
Prijs v.a. 35
Handgemaakt
Ook de babymobiel van A la collection is beeldig. Ze worden handgemaakt van gerecycled messing in India en je hebt ze in diverse vormen. Niet alleen leuk voor je kleintje om te kijken naar de bewegende vormen (voelt voor hen als een actiefilm in de grote zaal in een bioscoop) maar sowieso een leuke toevoeging voor je interieur. À La Collection is een Nederlands merk en ontwerpt sinds 2013 unieke, toffe accessoires voor jezelf en voor in huis. De productie gaat volledig in samenwerking met de lokale ambachtslieden in India en worden met de hand gemaakt. Leuke producten met ook nog eens een goed verhaal!
Babymobiel
Prijs 100
Handgemaakt
Niet alleen betoverend voor je kleintje maar ook voor jezelf. Deze mooie babymobiel van Manana Manana wordt handgemaakt in Marrakesh door Simohamed, Adil en Fouad en per fietskoerier bij jou thuis afgeleverd om de impact op het milieu te beperken. Toch een extra fijn feitje bij deze beeldige babymobiel voor op de kinderkamer of babykamer.
Mobiel
Prijs 22
Babymobiel
Babymobiel van The Wild Babies, gemaakt van vilt met lieve wolkjes en sterren en raketten. Deze mooie mobiel is perfect om op te hangen in bijvoorbeeld een hemeltje, of in de buurt van de commode. Zodat je kleintje altijd iets heeft om naar te kijken. Windvlagen (die je even zelf moet creëren) zorgen er bij tijd en wijle voor dat de raketten, de wolken en de maan om elkaar heen zullen vliegen.
Muziekmobiel
Prijs 55
Babymobiel
Deze prachtige muziekmobiel of babymobiel van Lilie and James is toch beeldig? Hiermee komt jouw kleintje vast heel snel in een honing-zoete droom terecht. Je hebt ook mobielen zonder muziek-element, die kosten 40,-. Verkrijgbaar via de instagram pagina van Lilie en James. Stuur een privébericht voor een bestelling.