Categories
Filters
Knuffeldoekje
Prijs 15
Zacht zwaantje
Dit lieve knuffeldoekje van Yumi baby heeft een hele zoete uitstraling en is heel fijn vast te houden voor je baby. Door de handige lus is het babyknuffeltje ook als speendoekje te gebruiken. En dat is echt een pluspunt want hoe eerder je kleintje leert zelf naar zijn speentje te zoeken hoe meer slaap jij krijgt. Yumi Baby produceert zoveel mogelijk in Nederland in sociale werkplekken en focust op duurzaamheid.
Knuffel
Prijs v.a. 12
Classic
De hoofdjes van deze knuffels van het merk Sussekind zijn gevuld met wol. Zowel het dotje als het meesleepbeest knuffeltje zijn perfect om vast te houden voor de kleine handjes van je baby. Het dotje is van klein formaat. Het meesleepbeest is gelukkig niet zo groot als de naam doet vermoeden, maar wel wat groter. Bij ons thuis was het meesleepbeest heel populair (nog steeds!). Vooral bij het slapen gaan een grote uitkomst. Ook handig om een speen aan de knuffel vast te maken, komt ten goede aan extra nachtrust (voor jou).
Knuffel
Prijs v.a. 22
Cadeautip
Deze Dino van Maileg moet nog uitgebroed worden. De kleinere versie komen namelijk in een ei! Hij is zacht, voorzien van fijne kleuren en vooral: heel heel knuffelig. Maar zelfs als je hem niet knuffelt en alleen in de kamer neerzet om met het oog te kunnen bewonderen, is de aanschaf van deze knappe dino de moeite waard. In verschillende maten. Van echt klein tot echt best groot! Een van hun meest bekende producten zijn de knuffelmuisjes die in een sigarendoosje/luciferdoosje zitten.
Knuffelbeer
Prijs 70
Kalmerend
Deze fantastische knuffel van Moonie is gemaakt van biologisch katoen. Een heerlijk zacht knuffelmaatje die bovendien 5 kalmerende natuurlijker geluiden maakt en licht geeft om de veilige omgeving van de baarmoeder zo goed mogelijk na te bootsen. Het is de bedoeling dat dit knuffeltje je kleintje helpt met (gemakkelijker) in slaap te komen.
Knuffelbeer
Prijs v.a. 20
Classic
Als je denkt aan een teddybeer dan zie ik deze voor me. Classic dus, en dat is ook zo want deze “ knopf im ohr” van het merk Steiff is al meer dan 100 jaar een begrip als het om knuffeldieren gaat. Ze hebben nog een hele hoop andere dieren maar deze knuffel is gewoon de allerleukste van dit merk.
Knuffel
Prijs v.a. 33
Handmade
Wij hebben echt een soft spot voor deze super zachte platte teddyberen van het merk Binibamba. Super leuk cadeau om te geven (je kan het rechtstreeks laten verzenden met een handgeschreven kaartje en hij wordt standaard in een mooie dustbag geleverd). Echt het perfect slaapmaatje want de knuffelbeer is gemaakt van 100 % wol en zit dus tegelijkertijd ook nog vol met goede eigenschappen voor je baby. Verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren.
Warmteknuffel
Prijs v.a. 50
Lamswol
De prachtige knuffels, gevuld met lamswol en van organisch katoen, van het Duitse merk Senger Naturwelt zijn super zacht en als kers op de taart zijn ze gevuld met kersenpitten die je uit de knuffel kan nemen om op te warmen, zodat het een warmteknuffel wordt. Echt heerlijk! Dit gansje ziet er ook nog eens ontzettend mooi en schattig uit naast je kleintje. Ook verkrijgbaar in heel veel andere lieve mooie diertjes.
Rammelaar
Prijs 13
Cadeautip
Deze lieve rammelaartjes van het prachtige Deense merk Maileg vinden wij zoo lief. Door de verschillende zachte texturen en rammelend geluidje is het een interessant object voor je kleintje. Niet alleen leuk om mee te spelen als rammelaar maar ook om mee te knuffelen. En de keuze is reuze. Het perfecte cadeautje dus.
Knuffel
Prijs 130
Groot
Bigstuffed is een high-end knuffeldieren merk. De naam zegt het al. Ze zijn groot en gevuld! Maar groot kan altijd groter. Daarom de keuze tussen groot en groter in deze collectie knuffels. Naast deze Trino dino zijn ook andere dieren, zoals zeedieren verkrijgbaar. Tenzij je een tweepersoonsbed voor je baby hebt aangeschaft is deze knuffel niet zo geschikt om mee te slapen, maar wel oo – zo – gezellig om als decoratie op de babykamer neer te zetten.