Categories
Filters
Speelkleed/boxkleed
Prijs 40
Handgemaakt
Deze heerlijke boxkleden van gewassen katoen en vulling van katoen van het Nederlandse merkje The Lovelabel worden handgemaakt in Nederland. Door de mooie warme en natuurlijke kleuren wat ons betreft een ideaal speelkleed die lekker zacht is voor je kleintje en die je woonkamer alleen maar mooier maakt. Niet al te prijzig ook. Een mooi cadeau om te geven en krijgen. De afmetingen zijn 80 x 100 x 2 cm.
Swaddle
Prijs 20
120 x 120
Deze zachte swaddles in verschillende zachte kleurtjes en printjes van het Nederlandse merk Musthaves By Kell zijn handgemaakt een heel fijn om je kindje mee in te bakeren (of mee af te drogen of om je kinderwagen te hangen of te gebruiken als speelkleed etc. etc.). Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende mooie printjes en kleurtjes.
Speelkleed
Prijs v.a. 50
Cadeautip
Deze leuke speelmat of speelkleed van Liewood zit vol met leuke stimulerende materialen en texturen en is ook nog eens heel leuk om naar te kijken. Ook handig aan zo’n speelmat is dat je deze gemakkelijk kan opvouwen om mee te nemen. Naar je weekendje weg, voor bij de picknick in het park of gewoon binnenshuis mee te slepen op alle plekken waar je komt. Perfect plekje waar je baby op kan spelen.
Boxkleed
Prijs 75
Handgemaakt
Dit fijne boxkleed of speelkleed van het Nederlandse merk Roisin zijn handgemaakt en verkrijgbaar in ongeveer 30 prints. Voor ieder wat wils dus. Heeft je box net een andere maat dan kunnen ze ook maatwerk leveren. De standaard maat is 75cm bij 95cm. Roisin maakt trouwens ook nog heel veel andere hele mooie spulletjes. Zeker een kijkje waard.
Speelkleed
Prijs v.a. 98
Handgemaakt
Dit mooie fantastische speelkleed of boxkleed van Jeanne le Studio is zó prachtig dat je hems eigenlijk gewoon aan je muur zou willen hangen om te bewonderen. Maar dat zou zonde zijn want ze zijn ook gewoon heerlijk zacht voor je kleintje om op te liggen, spelen en oefenen met rollen. Ze worden handgemaakt in België en zijn verkrijgbaar in drie prachtige kleuren. De maat is 75cm bij 95cm. In vier kleuren beschikbaar.