Categories
Filters
Luiertas
Prijs 160
Eco-friendly
Een magische luiertas van het merk Kaos die er zeker niet uit ziet als een luiertas. Deze rugzak kan daarom ook na de babyperiode gewoon gebruikt worden. De tas heeft bijna iets weg van een backpack want er past ongelooflijk veel in. De 8 verdeelvakjes in de rugzak maken het handig om alles terug te vinden en een zacht verschoonmatje is included zodat je overal je baby kan voorzien van schone billetjes. De tas past perfect op kinderwagens, maar dus ook gewoon op je rug. Handig is dat hij waterafstotend is. Ook nog eco-friendly want gemaakt van gerecyclede petflessen. Verkrijgbaar is egale kleurtjes maar nu ook een limited leopard print editie te verkrijgen.
Verschoonmatje
Prijs 35
Onderweg
Super lieve printjes hebben deze to go verschoonmatjes van Garbo & Friends, vind je ook niet? Ze worden gemaakt in Portugal. Ook deze geeft je kleintje een zacht plekje om te liggen als je onderweg babybilletjes moet poetsen. Je kan er ook wat extra luiers en een klein pakje doekjes in kwijt. Hij kan gewassen worden op 40 graden. Verschoonmatje is gemaakt van 100% Katoen, en non-allergenic polyester.
Verschoonmatje
Prijs 40
Zacht
Dit heerlijke meeneem-verschoonmatje van Studio Noos is heerlijk zacht (en past bij de tas in dezelfde stof die ook bij onze essentials genoemd staat). Ook fijn als je je baby’tje tijdens een verschoonbeurt in het park een nog wat zachtere ondergrond wil geven. Ze kunnen op 30 graden gewassen worden, wel zo fijn als je ze gebruikt om poepluiers op te verschonen natuurlijk. Gemaakt van 100% polyester (Oeko-Tex certified).
Verschoonmatje
Prijs 30
Onderweg
DIt in Portugal gemaakte Charly verschoonmatje van Rose in April met prachtige print is super handig en fijn om bij je te hebben als je onderweg bent. Je klapt hem zo in en uit, en hij is dik genoeg om een comfortabele ondergrond te bieden voor de kleinste lijfjes. De maat is 50 x 70 cm en het kan in de wasmachine op 30° (handiggg). Gemaakt van 100% katoen (Oeko tex).