Categories
Filters
Wipstoel
Prijs 90
Retro
Dit wipstoeltje van het Nieuw Zeelandse merkje Babybounce heeft een retro uitstraling en zal je baby een hoop plezier bezorgen. We love it! Het frame van deze wipstoel is gemaakt van stevig staal en zorgt ervoor dat je baby het stoeltje zachtjes op en neer kan laten bewegen, precies waar een wipper voor bedoeld is. Very goodlooking én praktisch. Want in dit stoeltje kan je je baby hapjes geven of gewoon even laten relaxen met zijn favo speeltje erbij.
Wipstoel
Prijs va 160
Essenhout
Wat een heerlijke plek om lekker te relaxen, dutten of met je babygym te spelen. Jammer dat deze fraaie wipstoel van Quax niet voor volwassenen bestaat eigenlijk. Essenhout met een heerlijk zacht (en wasbaar) zitje.
Wipstoel
Prijs va 155
Drie standen
Deze wipstoeltjes van Babybjörn zijn TOP. Al was het maar omdat je ze kan laten wippen met je voet terwijl je zelf lekker op de bank een boek leest. Je kan ze in drie standen zetten en helemaal inklappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prijzen. Als de kleur van je wens er niet bij zit zijn er ook genoeg kleine merkjes die hoezen voor deze wipstoel verkopen.