Categories
Filters
Kinderwagen
Prijs 668
Alles in één
Joolz heeft natuurlijk een gevestigd goede reputatie. Dus op het gebied van veiligheid en stevigheid zit het met deze Joolz Aer absoluut goed. Wat maakt deze kinderwagen het aller aller fijnst? Dat het een twee in één systeem is! De reiswieg tover je heel makkelijk om tot een buggy zitje. Geen gedoe met twee losse onderdelen dus. Plus: klein in te klappen, klein van stuk met kleine wieltjes, maar dus toch alle stevigheid en fijnigheidjes zoals Joolz de kinderwagens altijd maakt. Dus met deze kinderwagen kan je gerust een boswandelingetje maken, de wagen in en uitklappen, dragen aan de draagband en gemakkelijk in kleinere auto’s kwijt.
Kinderwagen
Prijs va 114
Kan met reiswieg
Deze alles in één Hamilton One Essential S1 Magicfold is handig, gemakkelijk en toegankelijk. En ook nog betaalbaar. Je hebt niets anders nodig. Met het licht frame, de fijne stof en de goede vering is deze kinderwagen absoluut een fijne aankoop. Het meest confortabel? Het MAGICFOLD systeem. Ja je leest het goed. Dit systeem zorgt voor automatisch in- en uitklappen van de buggy. Met één hand. Wat wil je nog meer? Nou misschien dat de buggy ook nog verstelbaar is en dat je hem ook voor vanaf de geboorte kunt gebruiken met een reiswieg. Check Check.
Zonnescherm
Prijs v.a. 21
Luchtig
Dooky. Een zonnescherm dus. Eentje die speciaal is ontworpen voor het beschermen van je kleintje terwijl hij in de kinderwagen ligt. Omdat het niet veilig is om de kinderwagen af te dekken met een hydrofieldoek ter bescherming tegen de zon (de temperatuur kan zodanig oplopen dat je kindje overhit raakt met desastreuze gevolgen) is het ontwerp van de Dooky echt wel een uitkomst. Je maakt dit doekje gemakkelijk vast aan elke kinderwagen en het zorgt ervoor dat de hitte aan alle kanten weg kan bij je kleintje. Verkrijgbaar in verschillende effen kleuren of printjes. Gewoon heel erg praktisch.
Kinderwagen
Prijs 650
Urban
Bugaboo is een Nederlands merk met Hollandse nuchterheid. Dat zie je eigenlijk ook wel aan deze urban kinderwagen: de Bugaboo Bee. Een terugkerende variant in de collectie van Bugaboo en dat is niet voor niets. Deze makkelijk inklapbare kinderwagen van klein formaat is namelijk ideaal voor een gezin dat kleiner is behuisd of als je in de stad woont en je sneller wendbaarder wil zijn met je kinderwagen of je graag reist met het openbaar vervoer of met de taxi. Extra fijn is dat deze Bee niet standaard komt met een reiswieg, maar dat het een alles in 1 oplossing heeft met een cocoon (los: 99,-)voor je newborn. Deze kinderwagen bestaat dan dus uit een onderstel, een kinderzitje en aanvullend een cocoon waarin je pasgeboren baby past, maar er is eventueel een losse reiswieg verkrijgbaar voor als je je baby toch wat extra geborgenheid wil bieden. Deze kinderwagen groeit met je mee, want hij is te gebruiken vanaf Newborn tot de leeftijd van ongeveer 3-4 jaar. Ingeklapt neemt de kinderwagen weinig ruimte in beslag en verder is deze Bee super handig en fijn in gebruik.
Kinderwagen
Prijs 1179
Duurzaam
De Joolz kinderwagen gaat al een tijdje mee in de markt en heeft als merk diverse awards gewonnen voor bijdragen aan duurzaamheid. De Joolz Day, zoals op de afbeelding, is de bekendste in de serie. Deze hele degelijke, stevige kinderwagen die met één hand gemakkelijk te besturen is, bestaat uit een reiswieg en een buggy zitje zodat je voorzien bent in de categorie “wandelen” tot je kleintje een jaar of 3-4 heeft bereikt. De Joolz groeit dus met je kindje mee. De stoffen zijn zoveel mogelijk van gerecyclede petflessen en ook op andere manieren probeert Joolz zo duurzaam mogelijk te produceren. Leuk is dat je met de design tool zelf je Joolz kan “pimpen” met bijvoorbeeld een fijn luipaard printje op de duwstang en de beugel. Geeft nét dat zetje om voor deze wagen te gaan toch?
Kinderwagen
Prijs 639
Compact
De babyzen Yoyo 2 twee in één buggy is op dit moment één van de meest compacte stadskinderwagens die er bestaan. Met één hand in te klappen, gemakkelijk over je schouder te dragen en klein en compact op te bergen. Ben je klein behuisd en woon je in de stad en zoek je wel naar een kinderwagen die in alle babyfase behoeften voorziet? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in deze kinderwagen. De Yoyo is met de geboortepack dus al te gebruiken vanaf de geboorte en gaat mee tot je kleintje 22 kilo weegt. Dat is ongeveer tot hij 4 jaar is en dat betekent dat deze kinderwagen nét zo lang mee gaat als een alles in één kinderwagen met aparte reiswieg en buggy zitje. De wieltjes zijn wel echt bedoeld voor het vervoer in de stad, niet voor hobbelige boswandelingen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Kinderwagen
Prijs 699
Duurzaam
Jennifer Ewbank en haar partner Robin ontwierpen deze fijne kinderwagen met heerlijke printjes. Verkrijgbaar in nog twee andere printjes (waaronder luipaard! Woehoe!) en eventueel met bijpassende voetenzak. De genoemde prijs is voor een kinderwagen met reiswieg en buggy, maar een losse buggy variant is ook te koop. Bijzonder is dat de stof is gemaakt van gerecyclede petflessen en dat de wagen echt plat is op te vouwen. Heel fijn als je niet groot behuisd bent. De set komt met twee regenhoezen. Altijd handig. En ook nog licht van gewicht en daardoor handig in gebruik. De set bestaat uit een onderstel, reiswieg (vanaf geboorte) en buggy zitje (vanaf ongeveer 6 maanden).
Kinderwagen
Prijs 999
Alles in 1
Deze Dubatti One kinderwagen is onderscheidend omdat de reiswieg, die je maar kort gebruikt omdat je kleintje zo ongeveer zal verdubbelen binnen de eerste maanden, omgetoverd kan worden in een zitje. Deze stroller bestaat dus uit een onderstel en een zitje. Heel erg fijn voor als je het comfort van een reiswieg voor je baby belangrijk vindt maar je een beetje moeite hebt met de gewaarwording dat je hele huis ineens vol staat met allerlei baby attributen. Ook fijn is dat deze kinderwagen met een naam die ons een beetje aan een Italiaans automerk doet denken, makkelijk en handig is in te klappen, dat hij is voorzien van simpele fijne kleurtjes, en last but not least: dat het bedje van de reiswieg een beetje schuin ligt zodat je baby na het drinken in de kinderwagen kan liggen zonder dat hij zichzelf onder spuugt. Je hebt keuze uit All terrain (grotere) wielen of city wielen (wendbaarder).