Categories
Filters
Wasgel voor baby's
Prijs v.a. 2
0% parfum
Neutral is een wasgel voor baby’s zonder parfum en kleurstof. Perfect dus voor het super gevoelige huidje van een pasgeboren babytje. Geen bellen of bloemige geurtjes maar ook geen huiduitslag. Deze wordt vaak vooral voor de eerste weken gebruikt bij de allerkleinste omdat je dan ook nog niet weet of je kindje mogelijk allergisch is voor bepaalde producten. Ze hebben niet alleen wasgel maar ook nog een hele hoop andere verzorgingsproducten voor baby’s. Het product draagt het Nordic Swan Ecolabel.
Wasgel voor baby's
Prijs 25
Natuurlijk
Dit heerlijke badschuim van het merk Minois is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Speciaal gemaakt voor het delicate huidje van jouw baby vanaf de geboorte. Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en kleurstoffen. Het is gevuld met hydraterende ingrediënten als oranjebloesem en organic honey. Een druk op de knop zorgt voor heerlijk geurend licht en creamy schuim. Het product is niet getest op dieren. Er zit wel parfum in dus Ook hier geldt: geen heel zacht prijsje maar omdat je het gebruikt voor een klein lijfje gaat een fles behoorlijk lang mee (maanden).
Wasgel voor baby's
Prijs v.a. 10
Full body
Deze heerlijke wasgel van het merk SHEA is zowel geschikt voor de haartjes als het lijfje, handig! Ingrediënten zijn organic SHEA butter, arganolie, kokosolie en kamille. Een heerlijke milde zeep en maakt je toch al zachte baby nóg zachter. Ook hier geldt: geen heel zacht prijsje maar omdat je het gebruikt voor een klein lijfje gaat een fles behoorlijk lang mee (maanden).
Wasgel
Prijs 11
Mama & Baby
Linea mamma baby verkoopt diverse verzorgingsproducten voor jou en je kleintje. 100% natuurlijk, heerlijke frisse geuren, mooi verpakt en last but not least: geschikt voor de gevoelige babyhuid! Het verhaal erachter spreekt ook nog eens heerlijk tot de verbeelding. Het is een Italiaans bedrijfje van een kleindochter op het recept van haar grootmoeder en het product wordt 100% gemaakt in Italië. Fijn om te weten: de zeep is niet op dieren getest. Ook hier geldt: geen heel zacht prijsje maar omdat je het gebruikt voor een klein lijfje gaat een fles wasgel behoorlijk lang mee (maanden).
Wasgel voor baby's
Prijs v.a. 12
Vegan
Romig en natuurlijk, reinigt zonder het beschermlaagje aan te tasten. De ingrediënten biologische sesamolie en amandelolie zorgen voor een zacht huidje dat niet uitdroogt. Deze baby wasgel van het merk Weleda bevat alleen maar natuurlijke producten en is volledig vegan. Het riekt bovendien ook nog goed (toch wel belangrijk als het om wasgel gaat). Geen heel zacht prijsje maar omdat je het gebruikt voor een klein lijfje gaat een fles behoorlijk lang mee (maanden).
Wasgel voor baby's
Prijs 14
Nederlands
Mooie rustige verpakking en heerlijke (niet typische baby) geur. NAÏF is opgericht door twee vaders die er bij de geboorte van hun kind achter kwamen dat er in verzorgingsproducten voor baby’s toch veel schadelijke producten zaten. Het merk maakt gebruik van natuurlijke producten die zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu, een allergeen-vrij synthetisch parfum en zijn dierproefvrij. Ze verkopen niet alleen wasgel, badschuim maar ook lotions, cremes en oliën. Geen heel zacht prijsje maar omdat je het gebruikt voor een klein lijfje gaat een fles behoorlijk lang mee (maanden).
Verzorgingsproducten
Prijs 18
Mama & Baby
Deze heerlijke lijn van verzorgingsproducten van het Nederlandse merkje Kenko is niet alleen voor je pasgeboren babytje, maar ook voor jou als moeder. Het idee hierachter is dat deze geur de connectie tussen jou en het kleintje alleen maar sterker maakt. Het is gevuld met natuurlijke oliën als jojoba en abrikozenpit die de droge huid hydrateren en tot rust laten komen. Toch ook wel fijn als je met je kleintje in bad gaat en je daarna niet beide naar Zwitsal riekt. Ze verkopen niet alleen wasgel maar ook lotion en oliën.