Categories
Filters
Swaddle
Prijs 20
120 x 120
Heerlijk zacht en groot genoeg. Gebruik deze prachtige doek van Fabelab eerst om je kindje mee in de bakeren en als hij/zij daar te groot voor wordt om hem mee af te drogen (of een van de andere 100 gebruiksmogelijkheden). Gemaak van biologisch katoen.
Muslin
Prijs 30
120 x 120
Heerlijke printjes en zachte stofjes hebben deze prachtige swaddles van het Nederlandse merk Sunny June. Sunny is niet voor niets onderdeel van de naam van dit merkje; van dit zonnige bundeltje word je toch vrolijk! Deze hydrofieldoek is een wat groter maatje. Hier heb je er dus niet zo veel van nodig maar het is zeker handig om er een of twee van te hebben. Naast deze swaddles (muslin) vind je op hun site ook allemaal leuke rotan producten. Gemaakt van 100% katoen.
Muslin
Prijs 33
100 x 140
Super zachte (want drie laags) gepersonaliseerde hydrofieldoek in diverse kleuren. Ook kun je kiezen welke kleur borduurgaren je wilt gebruiken en in welk lettertype je het wilt laten schrijven. Wederom een super mooi kraamcadeau (voor jezelf). Naast hydrofieldoeken verkopen ze ook leuke mutsjes en mooie dekens waar je wederom een naam op kan laten borduren. Leuk weetje: de eigenaresse van Teddy en Beer heeft recentelijk een toffe concept store geopend in Heiloo waar je niet alleen producten van Teddy en Beer kan kopen maar ook nog een hoop ander fijn spul!
Muslin
Prijs v.a. 29
110 x 110
Prachtige grote hydrofieldoeken van het Amsterdamse merk Boro mini. Ze zijn hand geverfd waarbij bij de keuze voor het materiaal en methode niet alleen extra aandacht is besteed aan de gevoeligheid van het babyhuidje maar ook dat dit zo min mogelijk schade oplevert voor het milieu. Gemaakt van 100 % oeko-tex katoen. Deze hydrofieldoeken zijn die van de grotere variant. Daarmee kan je alle kanten op. Heel fijn.
Muslin
Prijs 19
80 x 110
Ook weer een wat grotere, wederom heerlijk zachte variant. Deze keer van het Italiaanse merk Numero 74 dat is opgericht door twee nichtjes. Handgemaakt door vakmensen in Thailand. Om die reden kunnen er ook kleine verschillen zitten per product maar dat vinden we juist leuk. Leuke zichtbare stik en kwastje waar je kindje lekker aan kan frummelen. Gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd katoen. Verkrijgbaar in een hele hoop mooie natuurlijke kleuren (sage green, mellow yellow, pale peach, sweet blue, dusty lilac, sunflower yellow, gold, teal blue, dark gray, silver grey, powder, beige en white).
Muslin
Prijs v.a. 15
72 x 72
Heerlijk zacht maar nog veeeel belangrijker: deze hydrofieldoek is gepersonaliseerd met de naam van jouw kleintje door Atelier an nur. Ze zijn ook verkrijgbaar in een grotere maat (25 euro) zodat ze geschikt zijn om in te bakeren. Heel leuk cadeau om te geven (en krijgen). Ze worden prachtig verpakt opgestuurd en zijn heerlijk zacht. Gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd katoen. Omdat de doek gepersonaliseerd wordt is de levertijd wat langer dan normaal (ongeveer 2 weken), maar dan heb je ook wat!
Muslin
Prijs 23
70 x 70
Het Deense merk OyOy living is zo’n site waar je alles van wilt kopen. Je bent gewaarschuwd dus. Het Scandinavische design wordt aangevuld met Japanse invloeden. Klinkt toch als een winnende combinatie? De doeken worden gemaakt van 100% organic (oeko-tex) katoen. De genoemde prijs is voor een set van 3. Maat is 70 bij 70
Muslin (hydrofieldoek)
Prijs 20
80 bij 80
Niet zomaar de eerste de beste hydrofieldoek. Deze printjes van het merkje Elodie Details zijn wel heel uniek. Ze zijn bovendien gemaakt van bamboevezels (50 % en de andere 50% ban oeko-tex katoen) en hebben een lekker zachte dubbele laag. Deze doeken kan je overal voor gebruiken en zal je ook heel heel veel gebruiken. Niet verkeerd als deze veel in je huis rondslingerende doeken er dus ook nog een beetje mooi uit zien.
Muslin (hydrofieldoek)
Prijs 17
65 bij 65
Bij het Deense merk MarMar Copenhagen vind je deze fijne hydrofieldoeken in steeds wisselende kleuren (bijvoorbeeld berry Air, golden olive, gray sand en cement. Lekker zacht en gemaakt van 100% eco-tex katoen. Heerlijk zacht en altijd noodzakelijk. Want je gebruikt deze doeken echt voor alles. En ze slingeren overal rond in je huis. Dus heel fijn als ze er ook nog een beetje appetijtelijk uit zien. De genoemde prijs is voor een set van 2.
Muslin
Prijs 35 (4)
70 x 70
Liewood is ook weer zo’n merk dat je vast al vaker voorbij hebt zien komen in onze lijstjes. Ze hebben het nu eenmaal goed begrepen, ook op het gebied van hydrofieldoeken weer. Je hebt ze met stipjes, in diverse (natuurlijke) kleuren en ook heel leuk; in de vorm van een konijn. Ze worden gemaakt van 100% organic katoen.
Muslin
Prijs 14 (3)
65 x 65
Ook weer zo’n fijn merk; Konges Sløjd. In meerdere lijstjes zie je hier spullen van terug komen. Deze hydrofieldoeken zijn verkrijgbaar in allerlei zachte kleuren en lieve prints zoals we ze kennen van dit merk. Geen saaie witte (en dus vaak binnen de kortste keren grijze) hydrofieldoeken maar stof dat gezien mag worden! Bonuspunt: ze worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen.
Muslin
Prijs 11
Maat 75×75
Zó leuk deze lieve retro hydrofieldoeken van het merk Ukkepuckie. Wit maar zeker niet saai en uniek want handgemaakt en met een prachtig patroontje. Je gebruikt ze voor.. waarvoor niet eigenlijk? Je kan er spuug mee opdeppen maar ze zijn ook zeker fraai genoeg om als lakentje te gebruiken. Gemaakt van 100% katoen.
Muslin
Prijs va 12 (2)
Maat 70×70
Dit Deense merk Cam Cam Copenhagen verkoopt hydrofieldoeken (muslins) in diverse zachte en natuurlijke printjes en kleuren. Ze zijn heerlijk zacht, duurzaam geproduceerd en niet al te prijzig. Gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).
Muslin
Prijs v.a. 15
Duurzaam
Yummy baby is een super leuk Nederlandse merkje met een goed verhaal. Ze werken met duurzame materialen en produceren hun producten zoveel mogelijk op sociale werkplekken in Nederland. Ze hebben een fijn aanbod van hydrofieldoeken (muslin) in mooie kleuren en prints en in diverse maten. De grotere maten kun je ook heel goed gebruiken als swaddle.