Categories
Filters
Luiers
Prijs 0,19
Abonnement
Dit Zweedse luiermerk Eco by Naty bestaat al sinds 1994 en wil zijn steentje bijdragen aan een beter milieu door vuile luiers minder vervuilend te maken. Ze worden gemaakt van plantaardige en composteerbare materialen. Er zit géén op olie gebaseerd plastic in of andere chemicaliën die de gevoelige babybilletjes kunnen irriteren. Je kan een abonnement afsluiten waarbij de luiers elke 3-5 weken kosteloos bij je thuis worden bezorgd. Tip: kijk op luieraanbiedingen voor de beste prijs op dit moment! De prijs is per luier en deze prijs is voor de kleinste maat. Grotere maten zijn anders geprijst.
Luiers
Prijs 0,50
Abonnement
Bij Lillydoo is er veel aandacht voor duurzaamheid en huidvriendelijkheid van de luiers. Luiertjes worden immers gemiddeld drie jaar lang dag in dag uit gedragen direct op de gevoelige blote babybilletjes. Het is een 100% plastic-neutraal product. Je sluit een abonnement af met een flexibele maandelijkse box luiers. Zo hoef je zelf verder nergens meer aan te denken. Handig. De printjes hebben een rustige natuurlijke uitstraling. Heel mooi wat ons betreft! De genoemde prijs is per luier en is een vanaf prijs.
Luiers
Prijs 0,17
Budget
Het huismerk luiers van de kruitvat is echt een aanrader als je op zoek bent naar een wat goedkoper merk luiers. Ze zijn door de consumentenbond in oktober 2020 uitgeroepen tot de beste koop. Ze scoorden op zowel gebruiksgemak, draagcomfort en lekken boven de 8. De prijs is een vanaf prijs voor een klein maatje en is per stuk.
Luiers
Prijs 0,33
Wegwerp
Dé open deur onder de luiers maar wel een van de fijnste luiers die er te krijgen zijn. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de woorden luiers en pampers soms door elkaar heen worden gebruikt. Geen hysterische printjes voor de kleinste baby’s, ze absorberen goed en er zijn super handige broekjes voor als ze wat ouder zijn. Als je een beetje goed oplet wanneer je ze ergens koopt kun je vaak goede deals scoren (kijk hiervoor ook op luieraanbiedingen in de link hieronder). De genoemde prijs is de prijs per luier, gemiddeld.
Wasbare luiers
Prijs 19
Duurzaam
Ook weer zo’n leuk Engels merkje met luiers met heerlijke printjes. Met verstelbare knoopjes en dus lekker lang te dragen. Passen van 3,5 kilo tot 15 kilo. Zou je dus je hele luiertijd mee door moeten kunnen komen. Ze worden gemaakt van een mix van katoen en hennep en zijn dus wasbaar. Want dit zijn dus wasbare luiers. Staat een stuk leuker dan die wegwerpluiers eigenlijk toch? En ook nog veeeeel beter voor het milieu. Wist je dat je baby in zijn eerste jaar zo’n 2550 luiers gebruikt?
Wasbare luiers
Prijs 13
Duurzaam
Deze wasbare luiers met heerlijke printjes zijn van het Engelse merk Little Lamb en zijn verstelbaar in maat door middel van drukknoopjes op de voorkant. De luier past hierdoor bij baby’s van ongeveer 4,5 kg tot 15 kg (oftewel bijna de hele luierfase). De pocketluier heeft een opening in de achterkant waar één of meerdere boosters in gestopt kunnen worden. Deze luier wordt standaard geleverd met twee 2-laagse bamboe boosters. Ze mogen op lage temperatuur in de droger. Dat laatste is wel echt heel handig want hierdoor hoef je niet lang te wachten tot je ze weer kunt gebruiken.
Wasbare luiers
Prijs v.a. 17
Duurzaam
Kaatje Katoen bestaat al sinds 1992 en heeft alles in huis om jou goed van start te laten gaan met wasbare luiers. Er zijn consulenten die je kunnen helpen en je kunt kant en klare pakketten kopen. Als je wasbare luiers overweegt is deze site ook zeker een bezoekje waard! Wist je trouwens dat je baby in het eerste jaar ongeveer 2.550 luiers gebruikt? Dat kan je dus voorkomen door wasbare luiers in te zetten. Zo draag je eigenlijk heel groots bij aan een beetje beter.
E-book
Gratis
Wasbare luiers
Starten met wasbare luiers. Als je je er nog helemaal niet in hebt verdiept, maar wel nieuwsgierig bent naar dit concept, dan lijkt dit in deze moderne maatschappij een onmogelijke opgave. En daarom bestaat dit e-book dus! Om even de basis uit te leggen, de fijne kneepjes van dit vak onder de knie te krijgen. Niets houdt je dus meer tegen. Let’s go!