Categories
Filters
Lamsvacht
Prijs v.a. 70
Multi-inzetbaar
Een lamsvachtje is een echte must-have voor je newborn. Door de magische werking van wol (zelfreinigend, isolerend, vochtabsorberend) creeer je meteen omstandigheden waarin je baby het goed zal doen. Het is niet alleen heerlijk zacht maar er gaat ook echt een helende werking van uit (blijkbaar hebben kindjes die de eerste maanden van hun leven op wol hebben geslapen minder kans op astma op latere leeftijd!). Ik gebruik mijn vachtje voor vanalles: om op te spelen, om op te slapen, om op te verschonen en om op te zitten. Echt een goede investering. Deze is van het Texelse merk Skéépe en wordt dus gemaakt van Texels wol, speciaal voor babytjes. En daarbij is dan bijvoorbeeld weer heel handig dat ze ook uitgewassen kunnen worden (met beleid weliswaar).
Verschoonmatje
Prijs 35
Onderweg
Super lieve printjes hebben deze to go verschoonmatjes van Garbo & Friends, vind je ook niet? Ze worden gemaakt in Portugal. Ook deze geeft je kleintje een zacht plekje om te liggen als je onderweg babybilletjes moet poetsen. Je kan er ook wat extra luiers en een klein pakje doekjes in kwijt. Hij kan gewassen worden op 40 graden. Verschoonmatje is gemaakt van 100% Katoen, en non-allergenic polyester.
Verschoonmatje
Prijs 40
Zacht
Dit heerlijke meeneem-verschoonmatje van Studio Noos is heerlijk zacht (en past bij de tas in dezelfde stof die ook bij onze essentials genoemd staat). Ook fijn als je je baby’tje tijdens een verschoonbeurt in het park een nog wat zachtere ondergrond wil geven. Ze kunnen op 30 graden gewassen worden, wel zo fijn als je ze gebruikt om poepluiers op te verschonen natuurlijk. Gemaakt van 100% polyester (Oeko-Tex certified).
Verschoonmatje
Prijs 30
Onderweg
DIt in Portugal gemaakte Charly verschoonmatje van Rose in April met prachtige print is super handig en fijn om bij je te hebben als je onderweg bent. Je klapt hem zo in en uit, en hij is dik genoeg om een comfortabele ondergrond te bieden voor de kleinste lijfjes. De maat is 50 x 70 cm en het kan in de wasmachine op 30° (handiggg). Gemaakt van 100% katoen (Oeko tex).
Verschoonmat
Prijs 100
Gebruiksvriendelijk
Deze prijswinnende verschoonmat of aankleedkussen van Leander is gemaakt van 100% pur. Het is waterdicht en gemakkelijk, schoon te houden en lekker zacht om op te liggen. Geen hoes nodig dus dat scheelt weer een wasbeurt. Aan de onderkant zit anti slip materiaal zodat hij goed op zijn plek blijft. De hoge randen aan de zijkanten maken dit verschoonkussen extra veilig. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Verschoonkussen
Prijs 100
Lifehack
De knappe Nederlandse koppen van Moomu hebben een slim, veilige en duurzaam alternatief gemaakt voor het standaard verschoonkussen. Het heeft hogere randen zodat je kleintje er minder snel afkukelt en heeft bovendien een aflopend midden. Dat laatste is ideaal voor baby’s die nogal eens geneigd zijn om een mondje (zure) melk terug te geven als je ze net helemaal verkleed en verschoond hebt. Extra mooi te maken met hoezen (30) die gemaakt worden door voormalig vluchtelingen.
Verschoonmandje
Prijs v.a. 60
Zeegras
Easy on the eyes maar ook handig en veiliger dan een gemiddeld verschoonkussen door het opstaande randje. Al moet je met die bewegelijke kleine wormpjes natuurlijk altijd op blijven letten. Deze verschoonmand ‘Nyla’ van het merk Olli Ella is gemaakt van 100% zeegras en heeft een mooie vintage feel. Nog steeds leuk en nuttig als je kindje hem ontgroeid is om spullen in op te bergen. En ook niet onbelangrijk: het verschoonmandje is fairtrade gemaakt! Komt exclusief matrasje of inlegmatje