Categories
Filters
Lingerie
Prijs v.a. 32
Zwangerschapsbh
Deze BH’s van het merk Francis & Henry zijn eigenlijk reguliere BH’s. Maar ze zijn ook zwangerschaps- en borstvoedingsvriendelijk omdat ze gemakkelijk opzij te schuiven zijn. Omhoog, omlaag, opzij. Maar net hoe je het graag hebt. Gemaakt van een sneldrogend stofje; ook niet onhandig als de melk rijkelijk stroomt. Gewoon te gebruiken als zwangerschapsbh én voedingsbh. Anders dan anders, want deze BH’s zijn verkrijgbaar in heerlijke retro printjes! Bottoms zijn ook verkrijgbaar. Houd wel rekening met de verzendkosten die neerkomen op 8,- naar Nederland.
Lingerie
Prijs 75
Voedings-bh
Wie zegt dat die voedings-BH’s alleen maar functioneel hoeven zijn? Voel je je soms een wandelende melkfabriek? Wat ons betreft helpt zo’n Leopard print BH als deze van Love Stories om je juist ook in deze periode op en top vrouw te voelen. Geen harde beugels maar zachte materialen. De voedingsbeha (of voedingsbh, hoe je het ook wil schrijven) heeft verstelbare bandjes en je klikt hem eenvoudig los aan de bovenkant van de cup.
Lingerie
Prijs 39
Kolven
Wat een lieve voedingsbh is dit romantische exemplaar van Morrow and Mint. Niet alleen handig als je borstvoeding geeft maar ook handig omdat je hem ook als het ware kan openschuiven om te kolven waarbij je je handen vrij houdt om andere dingen te doen zoals een tijdschrift lezen (of door de foto’s van je baby scrollen op je smartphone). Een voedings-beha die er dus niet uit ziet als een voedingsbh.