Categories
Filters
co-sleeper
Prijs 449
Ook mozesmandje
Wow. Dit babybedje van bednest is een alles in één uitvinding die ook nog eens heel gemakkelijk te verplaatsen is, klein te maken, op te vouwen en te transformeren. Je gebruikt de bednest als co-sleeper door de wand van het bedje gemakkelijk naar beneden te vouwen en vast te maken aan je bed. Of als wiegje met de wand weer dicht. Óf zelfs als mozesmandje. Want je kan het mandje van de standaard tillen en gemakkelijk meenemen door het hele huis. Wow dus.
Co-sleeper
Prijs 245
Babywiegje
De Snüzpod is een co-sleeper die aansluit op bijna alle bedden (maximumhoogte is 73 cm) en is gemaakt van ademend materiaal om een zo fijn mogelijke omgeving voor jouw kleintje te creëren. Je kan het mandje er ook afhalen en zo op andere plekken in het huis neerzetten. Omdat je dit aanschuifwiegje relatief kort gebruikt (het gezegde dat je baby als kool groeit is niet voor niets) kan je het ook huren in plaats van zelf kopen.
Commode
Prijs va 300
Vintage
Droomkamertje is een winkel met meubeltjes voor de baby of – kinderkamer. Hier vind je baby commodes, kledingkasten of een compleet kamertje! Meubeltjes met een verhaal. De meubeltjes worden met zorg opgeknapt tot nieuwe masterpieces waarbij duurzaamheid voorop staat. De commodes hebben die echte vintage feel met een romantische stijl. Door de mooie rijke verfkleuren krijgen de meubeltjes van Droomkamertje een unieke uitstraling. De afbeelding van de commode is een voorbeeld. De vanaf prijs voor een dergelijke babycommode is ongeveer 300,-
Rotan wieg
Prijs 219
Handmade
Lin and Mae is ontstaan tijdens de zwangerschap van oprichtster en ontwerpster Yil. Tijdens haar zoektocht naar mooie meubeltjes voor de babykamer stuitte zij steeds op rotan en zo ontstond haar passie. Uiteindelijk besluit ze de rotan handdel in te stappen en haar man is al net zo enthousiast. Nu ontwerpen zij prachtige rotan items tegen betaalbare prijzen. Alle producten worden met de hand gemaakt door getalenteerde artisans in Indonesië. Wij vinden alles prachtig wat ze maken, maar ons oog viel specifiek op dit mooie wiegje. Maar neem vooral een kijkje op de website want alles is eigenlijk mooi
Stoel babykamer
Prijs 225
Rotan
Deze prachtige in Indonesië handgemaakte peacock rotan flower chair staat mooi in elke babykamer. Rotan, een materiaal van imperfecte perfectie, geeft altijd een romantische touch en midden in de nacht je baby voor de 8e keer voeden is toch net iets aangenamer op deze mooie stoel. Dress it up met een schapenvachtje en een mooi kussentje en laat die nachtvoedingen maar komen. En als je hem in de babykamer niet meer gebruikt verplaats je deze beauty gewoon naar het midden van je woonkamer. Dé babykamer stoel.
Meubels
Prijs va 700
Vintage
Firma Zoethout is een vintage baby en kindermeubel winkel. Eva en Marloes, de oprichtsters van Firma Zoethout, knappen oude meubeltjes op en maken ze weer in nieuwstaat. Ze werken selectief met meubeltjes vervaardigd uit echte materialen zoals hout en staal. De meubeltjes halen ze overal en nergens vandaan en ze zoeken altijd naar unieke, solide en tijdloze meubeltjes met een geschiedenis. Voor mooie kledingkasten met een unieke uitstraling ben je hier aan het goede adres. De kast zoals op de afbeelding bijvoorbeeld vinden wij prachtig. De genoemde prijs is een ongeveer vanaf prijs voor zo’n soort kast.
Meubels
Prijs va 225
Commode
Wietske maakt van vintage meubels met een strakkere uitstraling weer frisse nieuwe meubeltjes voor de babykamer of kinderkamer. De meubeltjes zijn te bewonderen in haar studio in Amstelveen. Op haar website en haar Instagram pagina zijn vele voorbeelden te zien van haar stijl, de kleuren die ze gebruikt en de soorten meubeltjes die ze uitkiest om te restylen. Zoek je een bijzonder meubelstuk voor in de babykamer en spreekt haar stijl je aan? Neem dan een kijkje! Voor een commode kan je bij haar terecht voor een prijs vanaf ongeveer 225,-. De commode van de afbeelding is een voorbeeld. De meubeltjes zijn steeds uniek.
Co-sleeper
Prijs 120
Co-sleeper
De co-sleeper wieg van Petit Amelie heeft 9 standen om hem zo perfect mogelijk te laten aansluiten op je bed. Deze versie kan niet bij een boxspring maar daar hebben ze ook een vergelijkbare versie voor die hier perfect voor werkt. Met een simpele handeling trek je de zijkant omhoog en deze wieg is ook nog gemakkelijk in elkaar te zetten en budget vriendelijk in deze categorie.
Co-sleeper
Prijs 240
Handmade
Prachtig en ook nog ontzettend praktisch en handig deze rotan co-sleeper / wieg van Jeja! Wij hebben sowieso een soft spot voor alles van Rotan. Ze worden handgemaakt en zijn daarom allemaal uniek. De zijkant van de wieg kun je naar beneden schuiven om deze als co-sleeper te gebruiken. Deze wieg is gewoon een droom die uit komt.
Wiegjes
Prijs v.a. 80
Tweedehands
Bij Bedje bij Saar heb je een ruim aanbod aan romantische wiegjes voor je baby. Een aantal daarvan zijn nieuw en een aantal babywiegjes zijn tweede kans bedjes. In plaats van marktplaats afstruinen naar een parel van een wieg als perfect babybedje (ook wel een naald in een hooiberg) vind je ze hier verzameld op één plek. Want bij Bedje bij Saar hebben ze wel oog voor die pareltjes!
Ledikant
Prijs 200
Babybedje
De ledikantjes van Woodies zijn vintage-inspired en geven meteen een prachtige uitstraling voor je babykamer. Je kan het bedje op twee hoogtes instellen en ook spijlen verwijderen zodra ze groter worden en aan meer vrijheid toe zijn. Zo heb je dus jaren plezier van een ledikant! Ze worden gemaakt in Europa. Ze verkopen ook een wiegje in dezelfde stijl. Woehoe.
Ledikant
Prijs 50
Beukenhout
Dit basic babybedje van Ikea is mooi in zijn eenvoud. Als je wil kun je hem natuurlijk zelf ook nog een uniek kleurtje geven (blijven wel spijltjes die je dan moet verven dus dat kan een behoorlijk klusje zijn). Dit ledikantje is gemaakt van massief beukenhout.
Kledingrekje
Prijs v.a. 37
Handmande
Ben je niet zo’n doe het zelver en vind je die hangende handgemaakte kledingrekjes ook zo leuk? Zo fijn dat hangend-kledingrekje deze mooie rekjes maakt! Het is dus heel makkelijk. Je plaatst een bestelling, doet een betaling en hoppa! Daar is dan dat mooie (niet zelfgemaakte) kledingrekje. Op dit rekje hang je dan vervolgens natuurlijk je aller allermooiste babykleertjes (alles wat niet toonbaar is stop je weg in de commode). Verschillende varianten verkrijgbaar.