Categories
Filters
Matras
Prijs v.a. 40
Babymatras
Met dit babymatrasje neemt de bedrust van zowel jou als je kleintje toe. Door de honinggraatstructuur in de matras kan je kindje goed blijven ademen als hij op zijn buikje rolt. Niet onbelangrijk en geeft wel zo’n veilig gevoel. De aerosleep baby matras gaat al heel wat jaren door het leven en is nog steeds de beste in zijn soort. Verkrijgbaar voor het formaat van de wieg of voor het formaat van een ledikantje
Mozesmandje
Prijs 80
Crib baby
Je baby in zijn eigen bedje laten slapen kan in de eerste periode een onmogelijke opgave lijken. Daarom is het principe van een mozesmandje zo fijn. Deze is namelijk te gebruiken als wieg. Door de opstaande randen, de grootte (klein) van het mandje en het zachte matrasje voelt je pasgeboren baby zich veilig en geborgen. Zo kan je hem wel alvast laten wennen met slapen in een eigen bedje en is de overgang naar een groter ledikantje misschien minder lastig. Deze prachtige mozesmand van LilyLou is handgemaakt van zeegras. Zonder matrasje en standaard.
Ledikant
Prijs 200
Babybedje
De ledikantjes van Woodies zijn vintage-inspired en geven meteen een prachtige uitstraling voor je babykamer. Je kan het bedje op twee hoogtes instellen en ook spijlen verwijderen zodra ze groter worden en aan meer vrijheid toe zijn. Zo heb je dus jaren plezier van een ledikant! Ze worden gemaakt in Europa. Ze verkopen ook een wiegje in dezelfde stijl. Woehoe.
Ledikant
Prijs 50
Beukenhout
Dit basic babybedje van Ikea is mooi in zijn eenvoud. Als je wil kun je hem natuurlijk zelf ook nog een uniek kleurtje geven (blijven wel spijltjes die je dan moet verven dus dat kan een behoorlijk klusje zijn). Dit ledikantje is gemaakt van massief beukenhout.