Categories
Filters
Baby (knie)sokken
Prijs v.a. 6
Lifehack
Deze babysokjes van MP Denmark rol je in een handomdraai van korte sokjes naar kniesokjes (en heb je dus NOOIT gedoe met afzakkende sokjes). We love it. Ze zijn gemaakt van merino wol (superwash) en zijn heerlijk zacht. Verkrijgbaar in meerdere kleuren van maat 15 (newborn) tm 32.
Anti-slip sokjes baby's
Prijs 9
Lifehack
Perfect voor de fase waarin kleintjes hun horizon verbreden door te gaan kruipen, staan en uiteindelijk lopen. Met deze anti-slip sokken van Falke hebben ze meer grip en gaan ze dus minder vaak op hun lieve bekkies. Je hebt de klassieke versie en nieuwere versie, beide typen sokjes zijn praktisch en leuk..
Baby sokken
Prijs 14
Lifehack
Kniesokken zijn in baby-sokkenland wat ons the only way to go. Kortere sokjes vallen sowieso af waardoor je eindigt met een stapel enkele sokjes en blote babyvoetjes. Deze van Maed for Mini zijn een van onze favorieten. Leuke printjes, hoog en strak genoeg. Heel fijn! Verkrijgbaar vanaf 0-6 maanden.
Babysokjes
Prijs v.a. 11
Cadeautip
Babyvoetjes, bestaat er iets lievers? Wat ons betreft niet in ieder geval. Deze babysokjes van Hirsch Natur zijn ideaal om die lieve voetjes in warm te houden in de eerste weken. Ze zijn gemaakt van 100& % biologisch wol en zijn dus bijna een soort slofjes te noemen. Heel handig ook omdat ze touwtjes hebben waarmee je de sokjes op hun plek kan houden (geen overbodige luxe!). Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Leuk ook om als kraamcadeautje te geven.