11 X DE LEUKSTE (BRIEVENBUS KRAAM)CADEAUS

Voor de nieuwste kersverse baby van je vriendin of familie een kraamcadeautje halen, inpakken en er ook nog voor zorgen dat het aan komt. Via de post, of nee, als het niet past, ook nog langsbrengen. Soms is dat zo’n uitdaging dat het in je hoofd al mislukt bij voorbaat. Wij hebben de tips verzameld waarmee je alle ballen hoog kan houden. Met deze lijst aan adresjes heb je altijd een plek waar je een mooi uniek cadeautje scoort die vervolgens mooi verpakt op de deurmat van jouw vriendin of familielid belandt.  Zo blijf je dus die attente vriendin, zus of moeder of oma.

Sami
Sami

#1 atelier an nur

Bij dit merkje vind je prachtige klassieke off-white hydrofieldoeken die je kan laten personaliseren met de naam van het pasgeboren kindje. Je kunt nooit genoeg hydrofieldoeken hebben maar van deze worden wij toch wel heel gelukkig. Je hebt ze in een klein maatje (72 bij 72) voor 15 euro en een grotere (155 x 90) voor  25 euro. Voor 8,50 laat je de naam er in borduren. Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kaartje toe te voegen. Ze verkopen naast deze mooie doeken ook nog andere gifts-set waar je iemand zeker heel gelukkig mee zal maken. The perfect gift!

pin it

Dit is wat je zoekt! Een cadeau voor het leven. Een prachtige houten gepersonaliseerde memory box, te vullen met prachtig ingepakte cadeautjes naar keuze.  Na het uitpakken van de cadeautjes gebruik je de doos voor het bewaren van je dierbare spullen. Geboortepakje, echo foto’s of geboortekaartje bijvoorbeeld. Je kiest en vult een box en stuurt deze rechtstreeks naar de ontvanger of eerst naar jezelf. Uniek, persoonlijk en een hele goede binnenkomer. Want hoe blij word je van een zo’n bijzondere box gevuld met prachtig verpakte cadeautjes? Juist. Heel blij.

pin it

#3 Salve shop

Bij Salve Shop klik je gemakkelijk je babyuitzet online bij elkaar. Leuk als je zelf een kindje verwacht maar ook een goed cadeau. Cadeautjes waar je écht wat aan hebt. De eigenaresse heeft een neusje voor de fijnste baby-producten en het wordt op een feestelijke manier verpakt. Je hebt babydozen voor allerlei verschillende categorieën (Bath, Care, Sweet Dreams, Bottle Feed, Teething, First Bites en Mama-box) waarbij je ook nog kunt kiezen voor verschillende stijlen. De prijzen variëren tussen de 45,- en 85,-. Daarnaast kun je ook nog losse cadeautjes kopen. 

pin it

#4 zoen voor gust

Zoen voor Gust is sowieso een van onze favoriete webshops. Ze hebben een goed neusje voor het kiezen van de fijnste producten en hebben een ruim assortiment aan spullen die uitermate geschikt zijn om als kraamcadeautje te geven. Ze pakken alles altijd prachtig in en je kan voor 1 euro een wenskaart toevoegen waar je een persoonlijk tekstje op kan laten zetten. Een leuke optie is bijvoorbeeld het gepersonaliseerde speenkoord van “ speen en koord” (20). Ze verkopen ook gift-boxes (bijv swaddle, baby hat + brush voor 37 euro)

pin it

#5 Teddy en beer

Deze site is echt een walhalla als je op zoek bent naar een leuk gepersonaliseerd kraamcadeautje. Ze hebben hydrofieldoeken, dekens, rompers, mutjes, tassen en borduurringen. Ze pakken het product op een feestelijke manier in en bij de verzendmethoden kun je onder notities een persoonlijk berichtje invoeren die dan bij je cadeautje wordt gevoegd.

pin it
Teddy en Beer cadeau 2

#6 Mini love

Op deze website vind je een grote verzameling aan geschikte kraamcadeaus. Je kunt één van de door hen zelf samengestelde boxen kiezen maar ook losse producten bestellen en bij het afrekenen kan je ervoor kiezen om het in te laten pakken en een persoonlijk kaartje toe te voegen. Hoe leuk! 

pin it
Mini Love kraamcadeaus

#7 Lieve muis

Bij de webshop van Lieve Muis ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een geschikt kraamcadeautje. Ze verkopen giftboxes van diverse formaten (17,50-32,50) met daarin bijvoorbeeld een bijtring, hydrofieldoek, (gepersonaliseerde) speenkoord, bibs slabber, of mushie speeltjes. Je kan ook losse producten bestellen en een gepersonaliseerd berichtje toevoegen.

pin it
Lieve muis kraamcadeau 1
Lieve muis kraamcadeau

#8 Baby good luck

Dit kraamcadeautje is gebaseerd op de oude Italiaanse traditie “ camicia dell fortuna” , oftewel: het gelukshemdje. Deze werd dan door de Nonna (grootmoeder) gemaakt en gegeven aan het kleintje om hem een leven vol geluk te bezorgen. Ben je niet vies van een beetje bijgeloof dan heb je hiermee een uniek cadeautje te pakken. Van de opbrengst van de shirtjes gaat 1 euro naar Het Vergeten Kind, dat helpt vast ook nog met kweken van goed karma.

pin it
Baby good luck cadeay

#9 baby bird store

Op deze website vind je een enorme hoeveelheid originele handgemaakte houten items die je ook nog eens kunt laten personaliseren. Zo heb je zeker een origineel kraamcadeautje te pakken. Op de site kun je handig filteren op de gewenste prijscategorie en het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

pin it
Baby Bird store cadeau
Baby Bird store cadeau

#10 blauwdruk van je leven

Na de geboorte voelt het alsof je baby er altijd al was, maar tegelijkertijd begint dan het proces van elkaar leren kennen. Kwamen ze maar met een gebruiksaanwijzing. Blauwdruk van je leven biedt een uniek kraamcadeau, namelijk een persoonlijke reading voor de kleine. Hiermee krijg je op een duidelijke manier inzicht in het karakter, de talenten en eigenschappen van het kindje. Een uniek, persoonlijk en ook nog heel praktisch cadeau.

pin it
Blauwdruk afbeelding

Dat deze kraamcadeautip op nummer 13 staat zegt helemaal niets over het belang van dit cadeau, want wat is nu fijner dan het krijgen van warme maaltijden in je kraamtijd? Juist.. Niets!

Met “Rondje koken” krijg je elke dag een verse maaltijd van je geliefde vrienden en familie. Aan de hand van een speciaal gemaakte kalender maak je een schema voor diegenen die mee willen doen. Zo brengt elke dag wel iemand een verse maaltijd langs. Briljant idee toch?

pin it

Heel veel liefs,

NONA