Wat zit er in je ziekenhuistas a.k.a. VLuchtkoffer a.k.a vluchttas?

Ziekenhuistas, vluchttas, vluchtkoffer. Poteto, potato. Hoe je het ook noemt, je zult hem op enig moment in je zwangerschap moeten inpakken. Een slimme meid is op de toekomst voorbereid. Lang kun je de bevalling nog als een vrij ver van je bed show zien. Naarmate je buik een bolling aan begint te nemen die je niet voor mogelijk had gehouden valt het kwartje echt dat dit een keer moet gaan stoppen. Nog even en dan kun je je kindje in je armen sluiten. Tijd en zin om je op het moment suprême nog voor te bereiden zal je zelden hebben dus je kan er maar beter klaar voor zijn. Aangeraden wordt om je ziekenhuistas/vluchttas vanaf 36/37 weken klaar te hebben staan. Ook als je van plan bent om thuis te bevallen is het raadzaam om een vluchttas te maken voor het geval je toch opeens naar het ziekenhuis moet. Als je hem niet nodig hebt heb je zo ook meteen alles bij de hand dat je daarna ook meteen goed kan gebruiken.

De mogelijkheden van wat je er in stopt zijn natuurlijk eindeloos, maar dit vinden wij de belangrijkste items voor in de tas.

Vluchttas 2

Voor de baby

Een tip voor bij het geboortepakje: deze wil je natuurlijk bij de hand hebben om te voorkomen dat iemand per ongeluk het knalroze reservepakje uit je ziekenhuistas vist. Als je het geboortepakje in de Beloved Bundle van het merkje LindenPracht verpakt kan het niet mis gaan. Wanneer je kleintje eruit is gegroeid, gebruik je deze handgemaakte linnen bewaar etui om het geboortepakje mooi in te bewaren zodat je er altijd nog even naar kan kijken.  

Een aantal van onze favorieten uit dit lijstje

Voor jou

Een aantal van onze favorieten uit dit lijstje

Voor de partner

Heel veel liefs,

NONA